imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Background: колекция от страхотни фонови изображения за iOS


Заложените фонови изображения във вашето iOS устройство определено с отличават с доста оригинални идеи и с едно отлично качество, но има и една малка особеност. Не само, че колекцията не е кой знае колко голяма, но и е събирана с течение на времето. Вероятно вече ви е омръзнала, но това не е чак толкова голям проблем. Всеки от вас може да сложи някоя от своите собствени снимки, като фоново изображение, а ние ви препоръчваме да свалите страхотното Background приложение от App Store.

Без значение дали разполагате с iPad, iPhone X или някое по-старо поколение смартфон на Apple, разработката на Adam Rozynski може да ви запознае с множество висококачествени снимки, които определено ще паснат на вашето устройство. Достатъчно е само да потърсите името на приложението в App Store или да посетите тази връзка и да свалите безплатната разработка, но преди това трябва да се уверите, че отговаряте на малките изисквания на Background – около 15 мегабайта свободна памет и iOS поне версия 10.

Изберете колекция, след това плъзнете с пръст от долната страна на екрана към горната и си харесайте изображение, а за да го свалите, просто задържите върху него и сте готови, но има една особеност. Ще се наложи да позволите на разработката да запише избраната снимка в заложеното приложение Photos. За да търсите изображения по ключова дума, ще трябва да направите Background Premium покупка през приложението на стойност от 8.49 лв., но тя не е задължителна.

При положение, че вече сте свалили някоя харесана от вас снимка и искате да я сложите като фоново изображение, отворете Settings, след това Wallpaper и докоснете върху Choose a New Wallpaper. Влезте в Camera Roll, докоснете върху новото изображение, изберете коя част от него желаете да се визуализира, след това върху Set, посочете кога желаете да се появява фоновото изображение и сте готови.

Източник: iTunes

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.