imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Beat Stomper: седмичната промо игра от App Store


Само преди няколко дни разгледахме Morse Code Generator или точно това приложение за iOS, което може да преобразува произволен текст в морзов код по съвсем лесен начин. Резултатите стигат до вас чрез стандартен звуков или светлинен сигнал, но днес отново е петък и няма начин да пропуснем и актуалната промоция на App Store. Подобно на предната седмица, и тази ще се запознаем с предложение от категория „Игри“, но този път разработката е доста по-динамична и шумна спрямо своя предшественик.

Припомняме ви, че всяка седмица App Store пуска по някое промоционално приложение или игра за iOS. Традиционно промоцията стартира в петък и продължава до следващия четвъртък. През това време разполагате с възможност да свалите предложението по безплатен начин, вместо да заплатите неговата регулярна цена, както може да направите и с Beat Stomper. През следващите няколко дни App Store игнорира зададената стойност на разработката на Rocky Hong, която се равнява на 4.49 лв., а ние ще разгледаме прикрепената бележка към промоцията:

Абсолютен взрив от стил и енергия! Просто едно малко квадратче, което се опитва да премине на по-горна плоча. За целта докосвате върху екрана, но нямате право на грешка – това може да ви върне в началото. Динамичната електронна музика и неонови ефекти допринасят за приключението, което определено може да повдигне настроението ви.

01-beat-stomper-ios

При положение, че искате да се потопите в света на Beat Stomper, посетете тази връзка или потърсете заглавието в App Store, но както винаги – има и няколко малки изисквания. Трябва да разполагате поне с iOS 6 и около 130 мегабайта свободна памет. Остава само да стартирате свежото гейм приключение и да се опитате да преминете към колкото се може по-висока плоча. За целта докосвате върху екрана, а след като квадратчето се намира над горната плоча – докосвате повторно за да го позиционирате по правилен начин.

Повече за App Store може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: iTunes

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.