imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Beats представи новата си Bluetooth колона – Pill+


Beats Pill+ е първата преносима аудио колона, която компанията представя след като беше придобита от Apple. Pill+ обаче вече носи характерния за Apple почерк както в дизайна, така и в качеството.

Pill+ е малко по-голям от настоящия модел Beats Pill, но е по-компактен от спрения от производство Pill XL. Теглото на Pill+ е 680 грама. Дизайнът на новата колона е доста изчистен, а бутоните за захранването и контрола на звука са преместени от задната в горната част на устройството. Както и при предишните модели, Pill+ е оборудван с два високочестотни говорителя от двете страни на колоната и два басови по средата.

14508-10108-Pill-BBD-800x600-feature1-l-1Колегите от The Verge изпробваха Pill+ и окачествиха колоната като “най-атрактивно изглеждащата и звучаща колона, която Beats някога са правили.” Усилвателите, които са 2 (по един за всяка двойка говорители), са вградени в говорителите на Pill+. Това спомага за по-доброто разпределяне на различните музикални честоти към правилната част от колоната, което от своя страна води до по-добър звук.

14508-10109-ML4M2-zoom-ren-thrqtrlft-1024x768-lНа гърба на Beats Pill+ има Lightning и USB порт, благодарение на които можете да заредите вашия смартфон – независимо дали е iPhone или Android устройство. Освен това, колоната има и aux порт. Батерията на Beats Pill+ издържа до 12 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане.Beats-Pill-Plus-App Нова функция в съпътстващото приложение за iOS и Android позволява на двама души да контролират едновременно музиката, която да се пуска през колоната.

14508-10110-ML4P2-zoom-ren-backflap-1024x768-lОт Apple твърдят, че са доставили повече от 1 милион Beats Pill колони от пускането на продукта през 2012 година. Освен това, пазарът на Bluetooth аудио устройствата продължава да расте. Според анализаторите от NPD Group в рамките на една година пазарът на Bluetooth слушалките и говорителите се е разраснал с 57%. За това увеличение допринася фактът, че тези устройства комбинират висококачествен звук с удобството на безжичната връзка.

Източник: AppleInsider, The Verge

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.