imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Beats пускат Solo2 Wireless и urBeats в розово-златен цвят


Apple добавиха нова цветова опция към едни от най-популярните модели слушалки Beats – Solo2 Wireless и urBeats.

Притежателите на розово-златни iPhone 6s или iPhone 6s Plus вече ще могат да се зарадват на Beats слушалки в цвета на своя смартфон. Безжичните Solo2 Wireless слушалки са един от най-емблематичните модели на Beats. Всъщност това бяха първите слушалки, които компанията пусна на пазара след официалното приключване на сделката по придобиването на Beats by Dr. Dre от Apple за колосалните $3 млрд.

beats-solo2-wireless-rose-gold-pressBeats urBeats моделът пък е един от най-популярните модели in-ear слушалки на компанията. В момента той се предлага в традиционните за Beats цветове като бяло, червено, розово и тъмно синьо, а също така и в познатите ни от iPhone сребристо, астро-сиво и златно.

urBeatsАко сте решили да се оборудвате с нови Beats слушалки, можете да се възползвате от утрешния първи рожден ден на iSTYLE Ring Mall. По този повод предлагаме 10% отстъпка за аудио аксесоари, като слушалки и колонки от водещите световни марки. Научете повече подробности тук.

Източник: MacRumors, главна снимка: Wccftech

MBA vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.