Bentley-uj-iPhone-video-cover

Bentley избра iPhone за своите рекламни клипове

#Новини
2015. 05. 18.

Преди година от Bentley пуснаха промоционално видео, заснето с iPhone 5s и монтирано на iPad Air. Сега производителят на едни от най-луксозните автомобили в света изглежда отново се е спрял на Apple устройства за свой клип.

Поредицата клипове, озаглавена “Intelligent Details”, включва кратки документални филмчета, показващи вниманието към детайла, което отделят от производителя на суперлуксозни возила – нещо, по което Bentley и Apple си приличат. Миналогодишното видео показва вградените възможности на Bentley Mulsanne за интеграция на iPad, оборудван с безжична клавиатура. Клипът е “заснет с iPhone 5s, подреден на iPad Air и монтиран в Bentley Mulsanne.”

Новото видео е изработено във връзка с изложение, посветено на бележитата лондонска търговска улица Савил Роу, известна с това, че там се намират най-добрите бутици за мъжко облекло в света. Режисьорът на клипа, Остин Реза, отново се е спрял на iPhone за заснемане на видеото, като този път е използвал iPhone 6 и iPhone 6 Plus.

Разбира се, че за направата на толкова професионално филмче са необходими и допълнения към iPhone-a, както можете да видите от видеото, показващо какво се случва “зад кадър” – стойки и обективи, както и FiLMiC Pro и Filmakr софтуерът допринасят за изключително високото качество на продукцията.

Вече сме ви показвали, че iPhone започва все повече да влиза в употреба на кинаджиите, като един от хитовите филми на фестивала Сънданс беше заснет изцяло с iPhone 5s.

Източник: AppleInsider, снимка: Bentley

Добави коментар