imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новите тестови версии за iOS, watchOS, tvOS и macOS


Само преди няколко дни се запознахме с третата основна актуализация на iOS 10, втората на watchOS 3, втората на tvOS 10 и с macOS 10.12.4. Съвсем очаквано идва време да отправим поглед и към първите тестови варианти на съответните поправки. По всичко изглежда, че новите разработки няма да ни запознаят с каквато и да е промяна, но това е съвсем нормално. Все пак тяхната задача е да изчистят основните актуализации от появата на някоя друга нежелана грешка.

Припомняме ви, че тестовите варианти са достъпни до всеки Apple ID акаунт със статус на разработчик, а точно това е и причината да разберем малко повече за тяхното съдържание. Бележките към всяка от изброените поправки са доста кратки, за разлика от прикачената към мобилната операционна система.

01_iphones_becoming_faster_with_new_update

iOS 10.3.2

Вероятно малката поправка ще изчисти възникването на грешки при отправяне на команда до Siri през активирана CarPlay връзка, а заедно с това и още няколко незначителни грешки. Повече за третата основна актуализация на iOS 10 може да разберете, като посетите следната връзка.

siri

macOS 10.12.5

С всички промени, които разкрива последната 10.12.4 актуализация може да се запознаете, като посетите следната връзка, докато 10.12.5 ще премахне единствено появата на незначителни грешки.

00_how_to_enable_night_shift_on_mac_cover

tvOS 10.2.1

Отново няма да се запознаем с каквато и да е промяна, просто поправка на някоя друга грешка, но какво толкова. Все пак втората основна актуализация на tvOS 10 определено ще придаде доста повече динамика на вашето Apple TV. Повече за нея може да разберете, като натиснете тук.

apple-tv-remote-tvos-cover

watchOS 3.2.2

Подобно на горните разработки, операционната система, която задвижва Apple Watch, също няма да може да се похвали с промяна, освен няколко поправки, но това не е толкова страшно. Все пак възможностите на умното устройство вече са доста разширени, а и това е просто един преход към новата версия на watchOS, което важи и за всички останали системи.

apple-watch-2-new-ad-imagazin-bg

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.