imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Приложението BitTorrent Now вече е достъпно за iOS и tvOS


Приложението BitTorrent Now вече е достъпно за iOS и Apple TV, а съдържанието му може да ви изненада.

Докато настолната версия на приложението е известна с предоставянето на достъп до пиратско съдържание, BitTorrent Now сътрудничи с изцяло законни източници, като част от съдържанието е безплатно, друго платено, а трето може да бъде достъпно, след като отворите асоцииран към него рекламен банер. Точно тази законна промяна в приложението беше и задължителното условие, което Apple постави на производителя, за да позволи официалното пускане на iOS и tvOS версията на BitTorrent Now в App Store.

pmg8gzolbwgu06pr7y67

BitTorrent Now първоначално беше пуснато за мобилни устройства с операционната система Android. То разполага и с доста солидни източници на съдържание, измежду които се срещат The Onion, Super Deluxe и IheartComix, като още със стартирането на приложението, всеки потребител може да избере какво ще представлява интерес за него.

BitTorrent Now се фокусира върху независимите изпълнители и творци, така че в приложението вероятно няма да намерите гръмки холивудски продукции, но пък ще можете да откриете много нови и интересни артисти, които не сте подозирали, че съществуват. Всеки потребител на iOS устройство може да намери филм или изпълнител на път за работа през своя iPhone, а след като се прибере вкъщи, без да се налага да го търси отново, благодарение на предварително създаден списък да му се наслади пред своето Apple TV.

Приложението разполага с така наречения Bundle формат, благодарение, на който всеки, който споделя съдържание може да избере условие, съобразно което то да бъде достъпно до другите потребители – примерно да след заплащане на такса, вписване или друго условие.

2a-edСъдържанието в мобилното приложение се разпространява по коренно различен начин от настолната версия, като достъпът до него става чрез стрийминг в реално време, без да се налага неговото сваляне и запаметяване във вашето устройство. Познатата от настолната версия и всички torrent услуги peer-to-peer технология тук не се използва.

BitTorrent Now изглежда един изключително удобен и бърз вариант за достъп до голяма база аудио и видео съдържание, а неговата iOS и tvOS версия може да свалите напълно безплатно от App Store, или като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.