imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Black Friday в iStyle България!


Вече сме в края на ноември, а треската за пазаруване и търсене на най-добрите оферти е в разгара си. Black Friday е един от най-подходящите моменти в годината да се сдобиете с мечтания MacBook Air или MacBook Pro, както и с нов iPhone. Ето какво трябва да знаете за Black Friday в iStyle България.

Какво е Black Friday?

Black Friday води началото си от САЩ, където така се нарича първият петък след Деня на благодарността. Счита се, че именно от този ден започва коледния период, който търговците отбелязват с промоции и намаления. Терминът Black Friday за пръв път се появява във Филаделфия през 1960-те години, когато служители на местната полиция започват да наричат така петъка след Деня на благодарността заради големите задръствания по пътищата.

Кога е Black Friday в iStyle България?

За ваше удобство, тази година Черният петък няма да е само в петък, а ще продължи цели три дни (25.11, 26.11, 27.11). Така ще можете да се възползвате от нашите предложения както в петък, така и през уикенда,  използвайки повечето свободно време на почивните дни. За онлайн поръчки – офертата е валидна между 25 ноември (00:00) и 27 ноември (23:59). В четирите ни магазина iStyle офертата е валидна от 25 ноември (10:00) – 27 ноември (22:00).

Какви са офертите на iStyle България за Black Friday?

bf2015-746x419iStyle България e единственият Apple Premium Reseller в страната, а тази година сме ви подготвили цял куп изгодни оферти и неустоими предложения. За да видите какви са те, ще трябва да почакате още съвсем малко до полунощ / в момента обновяваме сайти ни /, когато офертите с Black Friday цени ще се появят в нашия онлайн магазин, на Facebook страницата ни, както ще ви следваме навсякъде, където търсите най-изгодните оферти. Ако не сте се регистрирали за нашия бюлетин, сега е най-подходящият момент – направете го, като натиснете тук, за да получавате всички най-изгодни оферти на iStyle.

Ще подскажем само, че Black Friday промоцията ни обхваща както най-любимите Apple и Beats модели, така и аксесоарите за тях и редица други качествени продукти на известни марки, които можете да намерите в iStyle – слушалки, колонки, интелигентни аксесоари за спорт, здраве и забавление и др. Всички продукти, които виждате, от днес са на склад в сериозни количества и можете да ги закупите както онлайн, така и на място в магазините ни, където можете да се възползвате от опцията за пазаруване на изплащане и да бъдете консултирани от нашите Apple експерти.

След 00.00 часа, когато ще настъпи 25 ноември, Ви очакваме на http://www.istyle.eu/bg/istyle-black-friday!

Screen Shot 2016-11-24 at 13.24.30
Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.