imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Black Friday в iStyle!


Вече сме в края на ноември, а треската за пазаруване и търсене на най-добрите оферти е в разгара си. Black Friday е един от най-подходящите моменти в годината да се сдобиете с мечтания MacBook Air или iPhone 6, както и с нов iPad Air 2. Ето какво трябва да знаете за Black Friday в iStyle България.

Какво е Black Friday?

Black Friday води началото си от САЩ, където така се нарича първият петък след Деня на благодарността. Счита се, че именно от този ден започва коледният период, който търговците отбелязват с промоции и намаления. Терминът Black Friday за пръв път се появява във Филаделфия през 60-те години на миналия век, когато служители на местната полиция започват да наричат така петъка след Деня на благодарността заради големите задръствания по пътищата.

Кога е Black Friday в iStyle България?

За ваше удобство, тази година Черният петък няма да е само в петък, 24 ноември, а ще започне още днес, 23 ноември, в 18.00 ч. в петте магазина iStyle, а малко по-късно, в 21.00 ч., ще можете да пазарувате и онлайн. Промоциите ще продължат да са валидни до 26 ноември до 23.59 ч. Така ще можете да се възползвате от нашите предложения в удобно за вас време. И нека отново напомним:

В петте ни магазина iStyle офертите са валидни от днес, 23 ноември, в 18.00 ч. на място в магазините до 26 ноември (22:00 ч.)

За онлайн поръчки – офертите са валидни от днес, 23 ноември, от 21.00 ч. до  26 ноември (23:59 ч.)

Какви са офертите на iStyle България за Black Friday?

iStyle България e единственият Apple Premium Reseller в страната, а тази година сме ви подготвили много изгодни оферти и неустоими предложения. За да видите какви са те, ще трябва да почакате още съвсем малко, до 18.00 ч., когато ще получите нашия бюлетин с водещите предложения. Ако не сте се абонирали за него, можете да го направите сега на http://www.istyle.eu/bg/abonament

Всички оферти с Black Friday цени ще се появят днес в нашия онлайн магазин и на Facebook страницата ни в 21.00 ч., а най-нетърпеливите от вас ги очакваме в петте магазина iStyle днес в 18.00 ч., където на място ще могат да закупят всички включени в промоцията продукти и аксесоари.

Ще подскажем само, че Black Friday промоцията ни обхваща както най-любимите Apple и Beats модели, така и аксесоарите за тях и редица други качествени продукти на известни марки, които можете да намерите в iStyle – слушалки, колонки, интелигентни аксесоари за спорт, здраве и забавление и др.

Всички продукти, които виждате отгоре, от днес са на склад в сериозни количества и можете да ги закупите както онлайн, така и на място в магазините ни, където можете да се възползвате от опцията за пазаруване на изплащане и да бъдете консултирани от нашите Apple експерти.

Очакваме ви с невероятни предложения от широката гама Apple и маркови продукти на реномирани фирми, които предлага iStyle – единственият Apple Premium Reseller в България.

mbair retina vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.