imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Всичко за Black Friday в iSTYLE България


Вече сме 22-ри ноември и треската за пазаруване и търсене на най-добрите оферти е в разгара си. Black Friday е един от най-подходящите моменти в годината да се сдобиете с мечтания MacBook Air, iPhone 6s или с нов iPad, както и с аксесоари за любимите Apple продукти. Ето какво трябва да знаете за Black Friday 2018 в iStyle България.

Какво е Black Friday?

Black Friday води началото си от САЩ, където така се нарича първият петък след Деня на благодарността. Счита се, че именно от този ден започва коледният период, който търговците отбелязват с промоции и намаления. Терминът Black Friday за пръв път се появява във Филаделфия през 60-те години на миналия век, когато служители на местната полиция започват да наричат така петъка след Деня на благодарността, заради големите задръствания по пътищата.

Кога е Black Friday в iStyle България?

За ваше удобство, и тази година, Черният петък няма да е само в петък, 23 ноември, а ще започне още днес, 22 ноември, в 22.00 ч. в онлайн магазина ни, а утре, 23 ноември от 10.00 заповядайте и в 5-те магазина iStyle. Промоциите ще продължат да са валидни до 25 ноември до 23.59 ч. Така ще можете да се възползвате от нашите предложения в удобно за вас време. И нека отново напомним:

Днес, 22-ри ноември, от 22.00 ч. ви очакваме в онлайн магазина ни, а в петте ни магазина iStyle, офертите ще са валидни от утре, 23 ноември, в 10.00 ч.

Какви са офертите на iStyle България за Black Friday 2018?

iStyle България e единственият Apple Premium Reseller в страната, а тази година сме ви подготвили много изгодни оферти и неустоими предложения. За да видите какви са те, ще трябва да почакате още съвсем малко, до 22.00 ч., когато ще получите нашия бюлетин с водещите предложения. Ако не сте се абонирали за него, можете да го направите сега на https://istyle.bg/black-friday

Всички оферти с Black Friday цени ще се появят днес в нашия онлайн магазин и на Facebook страницата ни в 22.00 ч., а тези от вас, които предпочитат да посетят нашите магазини iStyle, ги очакваме в петте магазина iStyle утре в 10.00 ч., където на място ще могат да закупят всички включени в промоцията продукти и аксесоари.

Ще подскажем само, че Black Friday промоцията ни обхваща както най-любимите Apple и Beats модели, така и аксесоарите за тях и редица други качествени продукти на известни марки, които можете да намерите в iStyle – слушалки, колонки, интелигентни аксесоари за спорт, здраве и забавление и др.

Всички продукти, които ще бъдат видими в 22.00 на сайта на iStyle, от днес са на склад в сериозни количества и можете да ги закупите както онлайн, така и на място в магазините ни, където ще бъдете консултирани от нашите Apple експерти. Продуктите в промоция не могат да се комбинират с други промоции и активности, както и да се закупят на 18 вноски без оскъпяване. За условията за покупка на изплащане, попитайте на място в магазини iStyle.

Очакваме ви с невероятни предложения от широката гама Apple и маркови продукти на реномирани фирми, които предлага iStyle – единственият Apple Premium Reseller в България.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.