imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Близо две трети от потребителите се довериха на iOS 11


Изминалите около три месеца от появата на новата версия на мобилната операционна система явно са напълно достатъчни на почти две трети от потребителите да се доверят на разработката. За да разгледате значимите промени, с които се отличава iOS 11 посетете тази връзка, а ние ще ви покажем с какъв потребителски интерес може да се похвали предложението към 4 декември, според последното официално преброяване на Apple.

Ако трябва да проследим потребителския интерес към системата последователно, през първите две седмици от съществуването си, iOS 11 достигна до 38.5% от всички активирани устройства, за разлика от десетата версия, при която отново в рамките на този период процентът беше 48.16% според статистиката на Mixpanel. След като добавим още една седмица към първите две, нещата ще се променят значително. В рамките на този период, iOS 11 спечели доверието на 47% от потребителите, но нека видим на снимката долу точно на какъв интерес се радва предложението към средата на октомври.

Почти два месеца след появата си, новата версия достигна до 52% от потребителите, докато към днешна дата или през първите почти три месеца, предложението е инсталирано на 59% от всички активирани iOS устройства, в което може да се уверите и сами, като посетите страницата за поддръжка на App Store за разработчици. Съвсем очаквано, на второ място в класацията се подрежда десетата версия, на която все още се наслаждават 33% от всички iOS потребители, а с някоя от по-старите версии на разработката се задвижват едва 8% от активираните устройства.

Не трябва да забравяме, че с появата на iOS 10 се запознахме и с iPhone 7 и 7 Plus или с единственото ново устройство на Apple, което дебютира с предложението, докато с настоящата версия до нас достигнаха iPhone 8, 8 Plus и смартфонът на Apple от най-висок клас – iPhone X. Голяма част от потребителите преминаха към iOS 11 с десетото поколение преди около месец, което оказа малко забавяне и в налагането на новата версия на операционната система, а за да разберете повече за нея, посетете тази връзка.

Източник: Apple

iPad June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.