imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

B&O PLAY пусна страхотната си есенна колекция


Независимо дали ни се иска или не, лятото отминава и есента се задава на хоризонта. А датските майстори на качественото аудио от B&O PLAY са ни подготвили една страхотна нова есенна палитра от цветове, която ще преобрази добре познатите ни слушалки и колонки на компанията.

Продуктите на B&O PLAY вече многократно са успявали да ни удивят със страхотния си звук, безкомпромисното качество на материалите и минималистичния си дизайн. Освен всичко това, последните модни тенденции определено не са чужди на скандинавците. Два пъти годишно, за радост на почитателите на музиката и модата, те пускат на пазара колекции със свежи сезонни цветове. Вече сме в края на лятото и идва ред да ви представим есенно-зимната колекция на B&O PLAY.

Тя не е вдъхновена единствено от характерните за тези сезони нюанси, а също от атмосферата, обграждаща някои забележителни места в Япония, като планината Фуджи, Токио и околните райони. Според философията на B&O PLAY, всеки цвят носи своя момент от деня (разсъмване, ден, смрачаване, нощ), своето настроение, звук и история.

Beoplay H4

H4 се характеризират с отличен звук, невероятен дизайн и като цяло доста ни допаднаха, когато ги тествахме. Новите цветове, които B&O PLAY наричат Vapour и Violet, правят тези така или иначе уникални слушалки още по-специални.

Beoplay H5

H5 са едни от най-популярните слушалки на B&O PLAY. Те са удобни и същевременно издръжливи, а начинът, по който се зареждат, наподобява този при Apple Watch. Можете да видите нашето сравнение на Beoplay H5 с Powerbeats2 тук, а сега слушалките на датските аудиофили получават една нова разцветка – Vapour.

Beoplay A1

А1 е един от любимите ни продукти на B&O PLAY, както можете да видите и от нашето ревю. Тази сравнително малка колонка крие в себе си неподозирана мощ, а басите, които вади, могат да задоволят и най-претенциозния фен. Определено ви препоръчваме да я чуете в някой от нашите магазини. Сега Beoplay A1 е налична и в цветове Violet и Umber.

Beoplay P2

Най-малката и преносима колона на B&O PLAY може да се побере в джоба ви, има няколко хитри начина да контролирате музиката си и е устойчива на пръски и прах. Повече за нея можете да прочетете в нашето ревю тук, есенно-зимната колекция на компанията носи цели три нови разцветки на P2 – Lilac, Umber и Natural.

[productcard „1643881“ „1643481“]
iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.