imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Brake or Break: поредното ретро състезание за iOS


Страхотната драг надпревара, с която се запознахме преди две седмици вероятно все още не може да ви стане скучна, което е съвсем разбираемо. Все пак в рамките на CSR Racing 2 всеки потребител може да модифицира своя автомобил, да изгради собствен гараж и най-важното – да се състезава с други играчи от цял свят в реално време. Днес обаче ще се спрем на едно малко по-ретро предложение, създадено от студиото на Meizi Games.

Ако трябва да бъдем честни, Brake or Break не може да се похвали с впечатляваща графика, нито с кой знае колко сериозни музикални ефекти, но явно това е и основната цел на създателите на играта. Всичко изглежда много ретро, но в никакъв случай не и неприятно. Контролите са изключително лесни, а вашата основна цел е да се погрижите за малкия автомобил, който се движи с огромна скорост от лявата страна на екрана към дясната, да не се преобърне при някоя неравност или пък въздушно течение.

За да свалите Brake or Break по безплатен начин, просто потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка. Няма нужда да се притеснявате за изискванията, които са поставили разработчиците към вашето устройство. Версията на операционната система трябва да бъде поне iOS 7, а свободната памет, с която се налага да разполагате, както винаги варира. При iOS 7 тя се равнява на 82.3 мегабайта, докато при последната версия на системата достига до по-малките 57.1 мегабайта.

Остава само да стартирате Brake or Break, да докоснете върху централно разположения бутон за започване на надпреварата и сте готови. При голяма част от неравностите вашият автомобил ще се отлепи от пътната настилка, неговата задна част ще натежи, противно на нашите очаквания, а вие трябва да го изправите, за да не се преобърне. За целта докоснете върху екрана, а при необходимост задръжте пръст, но има и една особеност. Ако натиснете предницата прекалено силно, съществува вероятност да преобърнете спортната машина в обратната посока.

Разработката може да ви предложи доста покупки през приложението, които реално не са необходими, за да играете по всяко време и то без никакви ограничения.

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.