imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Bridge Constructor Portal: задава се нова игра за iOS и macOS


Както възможностите на вашето iOS устройство, така и приложенията за него стават все повече и все по-сериозни с всеки изминал ден, за което свидетелства и очакваната игра от създателите на хитовата поредица Counter Strike. Новото предложение на Valve се различава значително от всяко предишно на студиото, което не трябва да ни изненадва по никакъв начин. Все пак за създаването на Bridge Constructor Portal разработчиците си партнират с Headsup Games и Clockstone Software.

Видно от официалното описание на очакваната игра и приложеното видео, разработката вероятно трябва да попадне точно в условната категория с логически игри и то съвсем не случайно. Вашата единствена задача е да се погрижите камионът на Aperture Laboratories да стигне успешно от своята начална точка до крайната, като за целта ще се наложи да проверите или може би да модифицирате всеки пътен участък или най-вече мост, през който трябва да премине тежкото превозно средство.

Bridge Constructor Portal ще съчетае всички закони на структурното инженерство и технологии в една изключително вълнуваща игра и по един определено уникален за потребителите начин.

Графиката изглежда сериозна, музикалните ефекти сякаш идват от космоса, докато контролите все още са една малка загадка за нас, което не е чак толкова страшно. Макар и да не знаем какви технически изисквания са заложили разработчиците на играта към вашето iOS или macOS устройство, тя ще се появи на 20 декември тази година и за двете платформи, а до няколко месеца ще се запознаем и с варианти на предложението за Android, Windows, Linux, Xbox One, PlayStation 4, както и за Nintendo Switch.

Източник: Valve

iPhone SE september article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.