cover15

Bulbs видео реклама на новото поколение MacBook Pro

#Новини
2016. 11. 18.

По всичко изглежда, че Apple се опитва по всякакъв начин да подчертае изключително иновативното Touch Bar управление, с което дебютира MacBook Pro. Съвсем разбираемо, неговата поява може да ви предложи възможности от ново поколение, които определено привличат потребителски интерес.

Подобно на първите рекламни видео кадри, тези, с които ще ви запознаем днес, отново акцентират върху чувствителния на допир дисплей, но този път по един доста по-динамичен и агресивен начин. Всеки кадър е изпълнен с огромна мощност, която определено свързваме с възможностите, които може да ви предложи последното MacBook Pro поколение.

Вероятно зареждащото видео вече прехвърли своята енергия и върху вас, като по никакъв начин не бихме пропуснали момента да обърнем внимание и на преливащите от енергия волфрамови крушки, които свързваме с появата на електричеството. След като си припомним всяко значително откритие, страхотните видео кадри ни връщат в днешно време, точно в този момент, в който трябва да се запознаем и с иновативното MacBook Pro поколение.

bulbs

Припомняме ви, че устройството дебютира края на месец октомври, със значително подобрена процесорна и графична мощност, обновен дизайн и, разбира се, иновативната Touch Bar възможност от ново поколение. MacBook Pro разполага с капацитет да задоволи всяка една потребност, независимо дали е професионален или любителски характер, като повече за него може да разберете, като посетите следната връзка.

Вероятно вече сте се запознали с macOS Sierra, компютърната операционна система, която определено покрива всяка една възможност, с която разполага новото поколение MacBook Pro. Припомняме ви, че тя се отличава с появата на настолен вариант на интелигентния асистент Siri, а повече за нея може да разберете, като натиснете тук.

С всички рекламни видеa на последното поколение MacBook Pro може да се запознаете в официалната YouTube страница на Apple, като натиснете тук.

Добави коментар