fullsizerender

Бързо одобрение на приложения в App Store само за 24 часа

#Новини
2016. 05. 14.

Сравнително скоро ви запознахме с плановете на компанията от Купертино да раздели фабрично заложените приложения, като предостави възможност за тяхното триене, обновяване и повторно инсталиране през App Store. Малко след това разбрахме и за следващата удобна промяна, която ще направи приложенията по-лесни за откриване, а днес, според нов доклад, Apple намалява времето, необходимо за одобрение на заявления за нови приложения в App Store.

Статистиката от миналата година показва, че времето, необходимо за одобрение на ново приложение, качено от разработчик, отнема средно 8.8 дни, което вече е намалено с огромен процент, като са необходими единствено 24 часа и приложението може да бъде достъпно до милиони потребители на iOS устройства.

developers-750x400

Разработчик, свързан с проекти като Uber и Foursquare сподели с Bloomberg: “При голяма част от проектираните приложения за iOS се изисква едноседмичен период за одобрение, с който ние бяхме свикнали. Вече може да качим приложението и в рамките на часове то да получи съответното одобрение. Промяната е страхотна, като благодарение на нея цикълът за развитие на приложението се ускорява.”

Направената промяна представлява още една стъпка, с която компанията може да се конкурира пряко с услугата Google Play на Andriod, където обаче не се извършва задълбочена проверка относно сигурността и съдържанието на представените приложения.

Въпреки страхотната функционалност на голяма част от предлаганите услуги, по всичко изглежда, че компанията се фокусира върху тяхното развитие, като през изминалите месеци ви запознахме и с други извършени и планирани подобрения, свързани с услугата Apple Music, функцията Autorrect и предстоящата 10-та версия на iOS, за която може да разберете повече, като натиснете тук и тук.

Източник: cultofmac

Добави коментар