imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Бързо показване на всички стари Messages съобщения през iOS


Ако искате да скриете от ответната страна, дали изпратеното от него съобщение през Messages е прочетено, това може да стане по доста лесен начин. Отворете съответния разговор и отправете поглед към горната дясна част на екрана. Докоснете върху кръглата икона, като в отвореното меню ще трябва да изключите Send Read Receipts. Вече ответната страна няма да получава никаква информация за вашите действия, а ние ще ви покажем как да прегледате всички по-стари съобщения в избран разговор.

Реално погледнато, всеки от вас може да премине към някое по-старо съобщение, след като отвори съответния разговор в заложеното приложение Messages и плъзне с пръст от горната страна на екрана към долната, но ако искате да се върнете към доста по-стара част от съдържанието, това може да стане доста лесно. Достатъчно е само да докоснете върху горната част на екрана, някъде около часовника и сте готови, но има и една особеност. Пред вас няма да се визуализира началото на разговора.

Според размерите на съдържанието или по-скоро според броя на съобщенията в съответния разговор, ще преминете автоматично примерно към неговата междинна част или пък ще се превърти една трета от него, а за да направите още един скок, докоснете отново върху горната част на екрана и сте готови. Ако използвате иновативното десето поколение iPhone, ще трябва да докоснете върху малкия остров, в който са разположени сензорите, предната камера и слушалката на устройството. Скритата функция може да окаже отражение както върху iMessage, така и върху вашите стандартни текстови съобщения.

Повече за заложеното приложение Messages в последната версия на мобилната операционна система може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ви припомняме, че с очакваната четвърта актуализация на iOS вероятно ще се запознаем и с изцяло новата iCloud Messages услуга. Тя ще ви даде възможност да съхранявате всички разговори и съобщения във вашия iCloud акаунт, през който съдържанието може да бъде синхронизирано с всяко от вашите Apple устройства по изключително бърз, автоматичен начин.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.