imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Card Wars Kingdom: поредното приключение за iOS


Преди броени часове се върнахме пет години назад към първата версия на Candy Crush Saga и то съвсем не случайно. Все пак хитовото предложение отпразнува своя пореден рожден ден, но нека се прехвърлим в края на миналата година, когато дебютира и една страхотна разработка, но този път на Cartoon Network.

Дори към днешна дата, Card Wars Kingdom – Adventure Time не може да се похвали с каквато и да е основна актуализация, освен с няколко малки, но това не трябва да ви притеснява по никакъв начин. Цветното анимирано приключение, което вчера намери своето място в категория Game of the Day на обновения App Store определено си заслужава, като преди да се опитате да го свалите, ще се наложи да се уверите, че разполагате с iOS поне версия 7 и около 1000 MB свободна памет.

Играта изисква от устройството вграден процесор с 64 битова архитектура, което свежда съвместимите варианти до iPhone 5S, iPad 4 или по-нови от тези поколения, а ако отговаряте на изброените условия, не ви остава нищо друго, освен да потърсите Card Wars Kingdom – Adventure Time в App Store или да свалите играта безплатно, след като посетите тази връзка. Съветваме ви да игнорирате всички предложения за покупки през приложението. Те биха могли да ви помогнат, но може да се справите и без тях.

Просто стартирайте играта и ще попаднете в известната поредицата на Cartoon Network – Adventure Time или по-скоро в нещо като игра в играта. Анимационните герои, примерно Finn и Jake са заели своите позиции пред една настолна игра, точно където е и вашето място. Постарайте се да изберете най-подходящата карта, така че да победите противниковия играч, но не трябва да забравяте, че според вашата стратегия може да получите и някоя специална карта, с която силите ви ще нараснат значително.

Интересното предложение се свърза автоматично с Game Center, благодарение на което може да премерите сили и с някой ваш приятел.

Xr buy article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.