imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Задават се съвместими с CarPlay модели на Audi, Genesis и KIA


Удобната CarPlay връзка между вашето iOS устройство и вградената в автомобила инфотеймънт система, набира доста сериозна популярност. Все повече автомобилни гиганти, предприемат необходимата техническа стъпка, съобразно която, вашето ново превозно средство да разполага с необходимата съвместимост.

Страхотното автомобилно изложение, Los Angeles Auto Show, ще стартира официално след броени часове, като разбира се, измежду всички очаквани през 2017-та година модели, ще се запознаем и с новите CarPlay представители. Вероятно тяхната бройка ще бъде значителна, като в навечерието на автомобилно събитие, разполагаме с информация за няколко от тях.

Не бихме пропуснали да обърнем внимание, на очакваните модели A5, S5 и Q5, които разбира се ще бъдат представени от немският автомобилен гигант, Audi. Всяко едно от изброените поколения ще разполага с CarPlay съвместима инфотеймънт система, която макар и да не предлага безжичен вариант на свързване, определено ще зарадва голяма част от бъдещите собственици на превозните средства.

2017-genesis-g90-inline1-photo-665402-s-original

Вероятно вече сте чували за Genesis, бранд под който Hyundai ще произвежда своя луксозен седан. По всичко изглежда, че вградената в него инфотеймънт система, разполагаща с 9.7 инчов чувствителен на допир екран, ще може да ви предложи и CarPlay поддръжка.

Вашето iOS устройство, ще може да бъде свързано чрез удобна CarPlay връзка и с няколко модела, произведени от KIA, които разбира се, подобно на останалите, ще дебютират първите месеци на идната, 2017-та година.

Припомняме ви, че с удобството ще могат да се похвалят и очакваните през 2017 година спортни модели на BMW, M3, M4 и 5 седан, за което може да разберете повече, като натиснете тук, а в следната връзка, ще се запознаете с всички автомобилни производители и модели, които разполагат с CarPlay съвместима, инфотеймънт система.

Източник: macrumors

iPhone SE buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.