imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

До края на месеца CarPlay ще стане достъпна и за KIA


Световната конференция на разработчиците WWDC 2016 ни запозна с iOS 10, както и с очакваните промени в мобилното приложение Maps, като изключителната функция за търсене на обекти, задаване на желан маршрут и не на последно място, удобната възможност за връзка с CarPlay система.

Удобната възможност за връзка на вашето Apple мобилно устройство с автомобилната ви инфотеймънт система набира все по-голяма популярност. Потребителите на iOS устройства са многобройни, а точно това е и причината, която на съвсем пазарен принцип налага на автомобилните производители да предоставят възможност за управление на iOS устройство през вградената в произведените от тях автомобили инфотеймънт система.

2017 Forte Sedan

Все повече автомобилни производители разработват софтуерни актуализации, благодарение на които възможността за връзка с iOS устройство, наречена CarPlay става достъпна през вградените в произведените от тях автомобили инфотеймънт системи. Само през изминалите няколко месеца разбрахме за няколко бранда, които се присъединиха към бързоразрастващото се CarPlay удобство, като до тях се нарежда BMW с няколко спортни модела, няколко от по-масово достъпните представители на Hyundai, както и представители на марките като Nissan, Ford и други, които може да видите, като натиснете тук.

Mercedes-Benz - Apple "CarPlay"Преди броени часове, автомобилния производител KIA съобщи за своята нова актуализация, която ще позволи удобната CarPlay връзка на голяма част от произведените от тях автомобили, които разполагат с вградена инфотеймънт система UVO3. Въпросната инфотеймънт система може да бъде срещната в доста модели, произвеждани между 2014 и 2017 година, а страхотната CarPlay актуализация ще бъде достъпна за безплатно сваляне в края на този месец.

Част от iOS потребителите очакват с нетърпение и актуализациите на Toyota и Mazda -производители, които за съжаление все още не са приели условията на удобната платформа, която не само може да предложи голям набор от функции, но и един изключително лесен и сигурен начин за достъп до тях, без да се налага да откъсвате поглед от пътното платно.

Източник: macrumors

MBA vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.