imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

BMW 5 седан 2017-та предлага безжична CarPlay връзка


Преди няколко месеца немският автомобилен производител ни запозна с ценоразпис на очакваните спортни модели X5 M и X6 M, а от него разбрахме, че страхотните превозни средства ще разполагат с инфотеймънт система, към която може да свържете вашия iPhone.

С удобната CarPlay връзка ще могат да се похвалят и очакваните през 2017 година спортни модели M3 и M4, за което може да разберете повече, като натиснете тук. Преди броени часове BMW представи и очакваната през февруари 2017 година 5-та серия седан, а към вградената в нея инфотеймънт система не само ще може да свържете вашето iPhone устройство, но и връзката може да бъде осъществена по безжичен Bluetooth начин.

bmw-5-sedan-2017-carplay-a-imagazin-bg

Безжичната функция е въведена още през 2015 година с мобилната операционна система iOS 9, но към днешна дата, поради неясни причини, тя не може да бъде срещната в нито едно превозно средство, съвместимо с удобната CarPlay връзка. Само след няколко месеца, вградената iDrive инфотеймънт система в BMW ще остави в миналото стандартната Lightning връзка с вашия iPhone.

bmw-5-sedan-2017-carplay-b-imagazin-bg

Припомняме ви, че почти всички модели, произведени през 2016 година от VW, също разполагат с CarPlay връзка, като още в началото на настоящата година, компанията се опита да въведе тестов, безжичен вариант за свързване. За съжаление, все още не разполагаме с официална информация за точната дата, на която собствениците на автомобили VW ще могат да се насладят и на удобната Bluetooth CarPlay връзка, но се надяваме, че това ще стане съвсем скоро.

Повече за страхотната CarPlay система може да разберете, като посетите следната връзка, а с всички модели, които поддържат удобството, може да се запознаете на официалната Apple – CarPlay страница, като натиснете тук.

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.