imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Център за разработване на iOS приложения в Япония


Страхотната академия за iOS приложения в Неапол и определено първата образователна школа, изградена от Apple в Европа, отвори врати преди десетина дни, а според официална информация, компанията от Купертино планира да отвори център за разработване на iOS приложения в Япония.

Само преди седмица изпълнителният директор на Apple Тим Кук проведе официално посещение в Япония, а по време на неговата визита, разбира се. не пропусна да се срещне и с японския премиер Shinzo Abe. Информацията е отразена от Macotakara, а проведената среща определено фиксира и датата, на която ще стартира проектът.

Screen Shot 2016-10-17 at 11.28.41 AM

През декември месец тази година ще се запознаем с Tsunashima Technical Development Center, който съвсем не случайно ще бъде разположен в Yokohama. Според Shinzo Abe, настоящата инвестиция е от изключително голямо значение за Apple, а всяко едно iOS устройство, като iPhone или iPad, не би било същото без тяхната помощ. Разбира се, от гледна точка на разработване на приложения, споделя той.

Screen Shot 2016-10-17 at 11.28.47 AM

Японският премиер не пропусна да спомене и за най-младия японски разработчик на iOS приложения, който е едва на 8 години, а неговата работа определено е впечатляваща. От друга страна, Тим Кук подчерта любовта на компанията към Япония и както сам сподели пред Xinhuanet: “Поставихме началото на страхотни планове, които ще реализираме заедно”.

След проведената среща, едноседмичната визита на Тим Кук в Япония продължи, като всяка една любопитна крачка изпълнителният директор на Apple споделя в своя Twitter акаунт.

Следващата дестинация, към която ще се отправи Тим Кук е Китай, където също се очаква изграждането на център за разработване на iOS приложения, на север от Хонконг в Шънджън.

Източник: 9to5mac

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.