imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Черна рамка около екрана при всеки вариант на iPhone X


До представянето на очакваното празнично поколение iPhone във вторник от 20:00 ч. наше време остават броени часове, но явно това не спира по никакъв начин Ming-Chi Kuo да ни запознае и със своята поредна интересна прогноза относно разцветките, с които ще се отличава разработката на Apple от най-висок клас.

Плътно до иновативното OLED предложение или до iPhone X се подреждат и другите нови поколения – iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които продължават линията на своите предшественици в лицето на вариант 7 и 7 Plus. Повече за точните имена на очакваните разработки може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние ще разгледаме последния доклад на Ming-Chi Kuo, който се отнася до декоративната рамка около екрана единствено на 5.8 инчовия OLED представител.

Според повечето източници, iPhone X ще може да се похвали с три варианта или поне съобразно разцветката на своя корпус. За съжаление, към днешна дата все още не може да бъдем сигурни в тези прогнози, които загатват за светло сиво или бяло предложение, добре познатото Jet Black изпълнение и за един изцяло нов цвят, който ще се отличава като Cooper или Blush Gold, но нека разгледаме и декоративната рамка около разпънатия OLED екран на разработката.

Вградените сензори, предната камера и слушалката при очакваното десето поколение ще са обособени в една съвсем малка лента в горната част на екрана, която наподобява остров, а според Ming-Chi Kuo, декоративната рамка около екрана, която обхваща и обособената зона ще бъде черна, без значение от цвета на корпуса. Каквото и да правим, единствено този вариант е изцяло издържан от естетическа гледна точка, за разлика от появата на бяла рамка, която би акцентирала не само върху малкия остров, но и върху всеки сензор, който е разположен в него.

Надяваме се, че интересното предположение на Ming-Chi Kuo ще намери своето място в очаквания iPhone X, а за да разберете повече за разработката на Apple от най-висок клас, просто посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.