imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Colorcube: седмичната промо игра за iOS от App Store


Изминалата работна седмица може да бъде запомнена с появата на доста нови и изключително интересни прогнози относно не само техническите характеристики на очакваното осмо поколение iPhone, но и относно името на устройството на Apple от най-висок клас. Повече за твърденията може да разберете, като посетите тази връзка, но все пак сме петък и се налага да направим преглед и на поредното промоционално предложение за iOS в App Store, което за пореден път попада в категория “Игри”.

Припомняме ви, че всяка седмица може да свалите избрано приложение от App Store по изцяло безплатен начин, вместо да заплащате неговата регулярна стойност, а с актуалната разработка на Next Apps ще спестите точно 1.95 лв. Вероятно логическата игра бързо ще намери място и във вашето ежедневие. Просто трябва да създадете този елемент или комбинация от елементи, които са визуализирани в горната част на екрана, но нека видим и бележката от Apple към промоцията:

Успокояващи цветове? Просто проверете. Съпътстващ саундтрак? Проверете отново. Ужасно свеж изглед? Уверете се сами. Colorcube е чудесен вариант, с който да се разхладите в края на един дълъг и горещ ден. Стотиците нива за преминаваме ще ви предизвикат да обърнете внимание на играта, но това ще стане по един спокоен и изключително завладяващ начин.

За да свалите Colorcube, потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка, но преди това трябва да се уверите, че разполагате с около 40 мегабайта свободна памет и iOS поне версия 9. Изискванията са доста леки, което се отнася и за контролите и вашата задача. Отворете разработката и отправете поглед към горната част на екрана. Вероятно вече пред вас стои една малка фигура, а вашата задача е да създадете нейно копие. За целта, докоснете върху елемента, който е разположен в долната част на екрана, след това го завъртете, променете разцветката и сте готови.

Повече за App Store може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: iTunes

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.