imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

CSR Racing 2: една страхотна драг надпревара за iOS


За съжаление, от любимите ни седмични приложения или игри, които може да свалим безплатно за органичен период от време няма и следа, но това не ни спира да прегледаме поредната игра, която по всичко изглежда може да ви впечатли със своята страхотна графика и не само. CSR Racing 2 попада измежду тези предложения, които са силно препоръчани от редакторите на App Store през последните няколко дни, а според нас бързо може да се превърне в неразделна част и от вашето iOS устройство.

Изискванията, за да инсталирате горещата надпревара на разработчиците от студиото на NaturalMotion не са кой знае колко сериозни, с изключение на свободната памет от около 2 гигабайта, която трябва да отделите за играта. Версията на мобилната операционна система, с която се налага да разполага вашият iPhone или iPad е поне iOS 8, а при положение, че отговаряте на тези изисквания, не ви остава нищо друго, освен да свалите безплатно играта.

За целта, потърсете CSR Racing 2 в App Store или посетете тази връзка, но не трябва да забравяте, че играта може да ви предложи и доста покупки през приложението. Измежду тях може да срещнете варианти, като различни пакети от монети, супер нитро и други подобни, които реално погледнато не са ви особено необходими. Ако се постараете да печелите всяка надпревара ще съберете достатъчно пари, за да обновите своя автомобил и не само. Всеки потребител може да създаде гараж със собствени спортни автомобили, но това не е всичко.

Играта се свързва автоматично към Game Center, чрез което всеки може да премери сили с играчи от цял свят или пък с някой приятел, но нещата при тази надпревара са доста по-различни от стандартните игри в категорията. Предложението ще ви вкара в драг отсечка, а вашата единствена задача се свежда до това да превключвате предавките и да използвате нитро пакета в най-подходящия момент. При първа възможност направете подобрения на вашия автомобил, за да бъдете конкурентни на останалите играчи.

Източник: iTunes

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.