imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Depth Control и една нова видео реклама на Apple


Както флагшип моделите iPhone на технологичния гигант, така и по-бюджетното XR поколение се отличават с вграден процесорен чип A12 Bionic, което означава само едно. Без значение кое от тези устройства е в ръцете ви, винаги може да се възползвате от страхотната Depth Control функция, за което свидетелства и новата Depth Control – The Backdrop видео реклама на Apple.

iPhone Xs и iPhone Xs Max са най-мощните смартфони, правени от Apple досега. Освен с големия размер и качеството на екрана, те впечатляват с техническите си характеристики и камерите си, но нека да си припомним какво представлява и интересната Depth Control функция, чрез която може да предадете още по-професионален характер на вашите снимки.

За разлика от по-бюджетното XR поколение, iPhone Xs и iPhone Xs Max се отличават с 12 мегапикселова двойна камера. Оптичната стабилизация на изображението също е двойна. Новият сензор е два пъти по-бърз, иновативната Smart HDR функция създава снимки с повече детайли и отлични сенки, докато с полезната Depth Control функция всеки от вас може да модифицира, така наречения ефект боке. За целта трябва да направите снимка през режим Portrait Mode и да докоснете върху бутон Edit, за да редактирате изображението.

Основните промени „под капака“ на iPhone Xs Max се крият в първия 7 нано-метров процесорен чип в смартфон, като той функционира в 4 и 6 ядрен режим и е с до 50% по-бърз от своя предшественик. A11 може да обработи 600 млрд. операции едновременно, докато А12 Bionic цели 5 трилиона. iPhone Xs и iPhone Xs Max са налични в златен, сребърен и астро-сив цвят, с опции от 64 GB, 256 GB и цели 512 GB памет и идват с инсталиран iOS 12, а за да разберете повече за техническите характеристики, с които може да се похвали iPhone XR, просто посетете таз връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.