imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple представи нов продукт, този път на хартиен носител


Отново ще се запознаем с изключително иновативни решения и страхотен дизайн, но този път по един нетрадиционен начин, наречен Designed by Apple in California. Едно определено вдъхновяващо за всеки любител или дори професионален дизайнер издание.

Луксозното, бихме казали произведение на изкуството, още в самото начало ще ви запознае с една изцяло посветена на Стив Джобс страница, която, разбира се, е последвана от 450 изображения, като всяко едно от тях е отражение на работата на главния дизайнер на компанията Джони Айв.

Designed-by-Apple-in-California-2

Припомняме ви, че първата дизайн разработка на Ive датира от далечната 1998 година, в лицето на iMac. Един успешен проект, който е последван от още множество креативни дизайн решения, с които може да ви запознае любопитното издание. Просто го отворете и проследете процеса на проектиране на избран продукт, който е подкрепен с висококачествени изображения и съответното описание.

Последните страници на луксозното издание определено ще ви представят няколко вдъхновяващи изображения на продукт, който се появи в края на 2015-та година. Вероятно вече се досещате, че това е Apple Pencil, иновативно дизайн решение, проектирано точно 17 години след първата разработка на Джони Айв.

Designed-by-Apple-in-California-5

Designed by Apple in California дебютира преди броени дни, като за съжаление все още не е достъпно за нашата географска ширина. Тази липса вероятно скоро ще бъде запълнена, като ние няма да пропуснем да ви информираме за появата на любопитното издание.

Designed-by-Apple-in-California-4

Припомняме ви, че главният дизайнер на Apple, Джони Айв, за който може да разберете повече тук, се закани да създаде изключително елегантен и иновативен iPhone, който наподобява стъклена плочка, а най-вероятно това ще бъде очакваният през 2017 година iPhone 8.

Повече за iPhone 8 може да разберете, като посетите следната връзка.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.