imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Дивата природа в две нови реклами, заснети с iPhone 6s


През последните години, Apple отделя изключително голям ресурс и внимание в разработването на нови и усъвършенстването на съществуващите хардуерни и софтуерни видео технологии, с които разполагат съвременните iPhone-и.

Преди броени часове ви запознахме с предстоящото откриване на научно-изследователски център, който ще разработва хардуерни видео технологии в Гренобъл, а днес Apple публикува в своя YouTube канал и две нови рекламни видеа, в качеството на които се отразяват изключителните хардуерни и софтуерни видео постижения.

Любопитните рекламни видеа са заснети с iPhone 6s и iPhone 6s Plus, а тяхната продължителност традиционно е съвсем кратка, но за сметка на това представят интересни кадри с изключително качество, към които е добавено и приятно музикално оформление.

Кадрите, които ще откриете в първото видео, заснето от Tim W., разкриват от близък план огромните усилия на една мравка, която пренася в пъти по-голяма от нейните размери шушулка. С вече световноизвестната мравка, може да се запознаете в следното видео:

Второто видео със сигурност ще ви развесели, като заснетите кадри от Linda H. ще ви запознаят с лакомите опити на една малка катерица да натъпче в устата си необелени фъстъци. Забавните и до някъде успешни опити може да видите в следното видео:

Благодарение на изключителната камера, с която разполагат iPhone 6s и iPhone 6s Plus, Apple периодично обновява своя рекламен архив с нови, заснети от мобилното устройство кадри. До всички кратки рекламни видеа бихме добавили и много успешните и забавни реклами на приложението Siri, с които може да се запознаете, като натиснете тук.

Припомняме ви, че очакваното 7-мо поколение iPhone ще разполага с още по-качествена камера, а вариант Plus вероятно ще дебютира с двойна камера и 3 GB оперативна памет, необходима за обработката на висококачествените изображения.

„iPhone 7“ вероятно ще бъде пуснат официално след два месеца, а заедно с него ще се запознаем и с 10-тата актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да разберете повече, като натиснете тук.

iPhone 7 article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen. ... - Кликнете тук!