imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Дивата природа в две нови реклами, заснети с iPhone 6s


През последните години, Apple отделя изключително голям ресурс и внимание в разработването на нови и усъвършенстването на съществуващите хардуерни и софтуерни видео технологии, с които разполагат съвременните iPhone-и.

Преди броени часове ви запознахме с предстоящото откриване на научно-изследователски център, който ще разработва хардуерни видео технологии в Гренобъл, а днес Apple публикува в своя YouTube канал и две нови рекламни видеа, в качеството на които се отразяват изключителните хардуерни и софтуерни видео постижения.

Любопитните рекламни видеа са заснети с iPhone 6s и iPhone 6s Plus, а тяхната продължителност традиционно е съвсем кратка, но за сметка на това представят интересни кадри с изключително качество, към които е добавено и приятно музикално оформление.

Кадрите, които ще откриете в първото видео, заснето от Tim W., разкриват от близък план огромните усилия на една мравка, която пренася в пъти по-голяма от нейните размери шушулка. С вече световноизвестната мравка, може да се запознаете в следното видео:

Второто видео със сигурност ще ви развесели, като заснетите кадри от Linda H. ще ви запознаят с лакомите опити на една малка катерица да натъпче в устата си необелени фъстъци. Забавните и до някъде успешни опити може да видите в следното видео:

Благодарение на изключителната камера, с която разполагат iPhone 6s и iPhone 6s Plus, Apple периодично обновява своя рекламен архив с нови, заснети от мобилното устройство кадри. До всички кратки рекламни видеа бихме добавили и много успешните и забавни реклами на приложението Siri, с които може да се запознаете, като натиснете тук.

Припомняме ви, че очакваното 7-мо поколение iPhone ще разполага с още по-качествена камера, а вариант Plus вероятно ще дебютира с двойна камера и 3 GB оперативна памет, необходима за обработката на висококачествените изображения.

„iPhone 7“ вероятно ще бъде пуснат официално след два месеца, а заедно с него ще се запознаем и с 10-тата актуализация на мобилната операционна система iOS, за която може да разберете повече, като натиснете тук.

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.