imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple най-сетне пуска док станция за iPhone 6


9 месеца след официалното представяне на iPhone 6 и iPhone 6 Plus от Apple най-накрая пуснаха док станция, съвместима с последните модели смартфони на компанията.

Дизайнът на новата док станция е направен така, че да позволява използването й с широк набор от калъфи и кейсове, което означава, че няма да бъде необходимо да изваждате вашия смартфон от калъфа, за да го сложите в дока. С iPhone Lightning Dock можете да зареждате и синхронизирате вашия смартфон, да провеждате разговори на високоговорител, да гледате Youtube клипове, както и да слушате музика през външни колони, ако свържете дока с такива.

Новата док станцията има характерния за Apple минималистичен и елегантен дизайн, който й позволява да работи с устройства с различни размери. Тя е с Lightning конектор и можете да я ползвате както с iPhone 6 и iPhone 6 Plus, така и с iPhone 5, iPhone 5s и iPhone 5c, а също и с iPod Touch от пето поколение.

Beoplay Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.