imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нов доклад разкрива още подробности около iPhone 7


Докладите и предположенията, свързани с очакваното 7-мо поколение iPhone са многобройни, а съвсем логично, след проведената Световна конференция на разработчиците WWDC 2016, на която беше представена и очакваната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, анализаторите разполагат с повече информация, като днес ще ви запознаем с поредното подкрепено предположение.

Според доклад на Macotakara, в очакваното седмо поколение iPhone ще бъде извършена хардуерна реорганизация в горната предна част на устройството. Вграденият в екрана говорител, който изпълнява ролята на слушалка, ще бъде малко по-голям, а сензорът за околна светлина ще бъде преместен от дясната страна на слушалката, вместо отляво, както при всички поколения до този момент.

iphone7mockupantennabands

Въпреки, че промяната е привидно малка, благодарение на нея сензорът за околна светлина би трябвало да реагира значително по-бързо, а слушалката да допринесе за по-ясен и качествен звук по време на разговор. Любопитната хардуерна прогноза вероятно е доста точна, имайки предвид източника, който е подкрепен от многобройните производители на скрийн протектори, които към този момент изчакват информация за промяната, за да могат да проектират защитните си фолиа съобразно новите размерите и всички отвори на екрана.

Според всички доклади, очакваното 7-мо поколение iPhone няма да се различава значително от iPhone 6 и iPhone 6s, поне от гледна точка на размери и дизайн. По-голямата част от промените ще са свързани с наличието на двойна камера при вариант Plus, премахването на 3.5 мм аудио жак, наличието на допълнителни говорители за възпроизвеждане на стерео звук, появата на Smart connector, подобен на този при iPad Pro и много други фини промени, които биха направили устройството още по-атрактивно.

Значителна хардуерна промяна ще донесе очакваното през 2017 година поколение iPhone, a през месец септември ще дебютира iPhone 7, заедно с мобилната операционна система iOS 10, за която вече знаем, че ще ни представи изключителни новости, с които може да се запознаете тук.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.