imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Drag & Drop и пренареждане на снимки в iOS 11


Заедно с всички страхотни промени, iOS 11 може да се похвали и с появата на полезната Drag & Drop възможност. Просто хващате желан елемент или част от съдържание и го местите в друго приложение или раздел по съвсем лесен начин. Промяната може да окаже по-сериозно отражение върху вашия iPad поради по-големите размери на екрана, но все пак ще намери място и във всеки съвместим с операционната система iPhone.

Припомняме ви, че от вчера всеки от вас може да инсталира третата бета на iOS 11, но тази стъпка не е кой знае колко препоръчителна. Все пак версията е предназначена за провеждане на тестове и на този етап допуска доста грешки. Със сигурност няма да може да използвате вашето устройство безпроблемно, но все пак ако имате някой резервен iPhone или iPad може да изпробвате iOS 11. За целта посетете следната връзка, а ние ще разгледаме един практически вариант на Drag & Drop.

Видно от анимираното съдържание на Cult of mac, полезната възможност намира своето място и в заложеното приложение Photos. При положение, че искате да подредите вашите снимки, просто докосвате и задържате за кратко върху някое от предложенията и го местите в тази част от колекцията, където желаете да се визуализира. Стъпките, които трябва да предприемете са изключително лесни, но има и една малка подробност.

Не може да достъпите до Drag & Drop през раздел Camera Roll на Photos, но това е съвсем разбираемо. В него са подредени всички снимки и видеа в хронологичен ред и нямате вариант да ги разместите, а за да разберете повече за страхотната възможност, просто посетете следната връзка.

Източник: Cult of Mac

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.