imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво се случва с Drake в новата видео реклама на Apple Music


Преди малко повече от месец, свежа видео реклама ни представи промените, които iOS 10 оказва върху Apple Music. Днешните кадри определено се различават от предишните и просто трябва да ни развеселят, като заедно с това и да ни напомнят за удобната услуга.

Всяка любопитна промяна, която предлага последната версия на Apple Music, може да си припомните, като посетите следната връзка, а ние отправяме поглед към Drake и неговото забавно представяне в новото едноминутно видео.

Всичко изглежда съвсем нормално, една динамична тренировка във фитнес залата с приятел, но това се променя точно в този момент, когато Drake остава без компания. Защо да не вземе своя iPhone, да стартира Apple Music и да премине към Pop Workout плейлист?

Ето и поредната изненада, която ни поднасят свежите кадри. Избраната песен на Taylor Swift, Bad Blood, определено внася забавно настроение, още повече, когато Drake прелива от енергия  на фона на динамичното парче. Разбира се, той трябва да се върне към своята тренировка, но по всичко изглежда, че моментът не е особено подходящ.

drake

Вероятно Drake трябваше да смъкне някой друг диск, преди да заеме позиция на лежанката, но какво толкова, при това положение нямаше да бъде толкова забавено, когато го затисна лоста. Този изход от видеото определено ни подсеща за подобен гаф от април месец, когато Taylor Swift стартира Jumpman на Drake, отново през Apple Music, и направи грешката да се развихри върху бягащата пътека.

Какво се случи с тренировката на Taylor може да си припомните тук, а с всички свежи рекламни видеа на Apple Music, като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.