iphone-7-new-ads

Две нови и впечатляващи рекламни видеа на iPhone 7

#Новини
2016. 09. 20.

Преди по-малко от седмица компанията от Купертино ни представи първата телевизионна реклама на страхотното 7-мо поколение iPhone, а броени дни по-късно вече сме свидетели и на две нови, но този път не толкова резки и агресивни видеа.

Първата реклама може да си припомните, като посетите следната връзка, а днешните страхотни видеа за пореден път акцентират върху високата степен на водоустойчивост на устройството, за която може да разберете повече тук.

Първите рекламни кадри, с които ще ви запознаем, носят заглавието Midnight, точно под което ще откриете една приятна среднощна разходка със скейтборд и, разбира се, iPhone 7 Plus. С любопитните кадри може да се запознаете тук:

Видно от горното видео, компанията от Купертино представя множество възможности на вградената 12 мегапикселова двойна камера, като акцентът попада върху високата степен на водоустойчивост и страхотната възможност за отпечатване на висококачествени кадри, дори когато липсва добро осветление.

Приятната разходка е поднесена върху съвсем спокоен музикален фон, което определено навлиза в разрез с второто видео, което още в самото начало ни представя една яростна гръмотевична буря, а веднага след нея последва и подготовка за колоездене под дъжда. Видеото е озаглавено Morning Ride, а с мотивиращите кадри може да се запознаете тук:

Музикалното оформление е добре познато на всички и абсолютно тематично, а кратките кадри с традиционна продължителност от 30 секунди ни показват, че гръмотевичната буря не може да пречупи силния дух на колоездача и, разбира се, iPhone 7 Plus.

Повече за страхотното 7-мо поколение iPhone може да разберете, като посетите следната връзка, а за най-съществената актуализация на мобилната операционна система iOS, като натиснете тук.

Добави коментар