imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Една доста пленяваща реклама на второто поколение AirPods


Второто поколение безжични AirPods слушалки на Apple се появи преди няколко месеца. Всеки потребител може да закупи висококачествената разработка от магазините на iStyle или пък онлайн, след като посети тази връзка, а ние ще акцентираме върху една от множеството видео реклами на предложението, която вероятно ще ви накара да искате да изпробвате бизжичните слушалки колкото се може по-скоро.

Макар и външният вид на второто поколение да е почти идентичен с този на първото, то функционира с изцяло новия H1 чип, който води до по-висока стабилност на работа, два пъти по-бързо изграждане на връзка с устройство, 1.5 пъти по-бързо осъществяване на телефонно обаждане, 50% повече време за разговор с едно зареждане и не само. Всеки потребител може да се наслади на по-качествен звук, както и да активира интелигентния асистент чрез гласовата Hey Siri команда, докато основната промяна в кутията на слушалките се крие във вградения модул за безжично зареждане.

AirPods 2 се предлагат в два варианта – със стандартна зареждаща кутия и с такава, която поддържа безжично зареждане, за което свидетелстват и новите рекламни кадри на разработката.

Просто трябва да поставите зарядната кутия на слушалките върху сертифицирана Qi поставка и тя ще премине в режим на зареждане по автоматичен начин, но нека видим и с какви характеристики се отличава тя. Ако кутията е заредена на 100%, тя може да зареди напълно почти 5 пъти вашите слушалки, които от своя страна биха могли да стигнат до 5 часа възпроизвеждане на звук и до 3 часа в режим на телефонен разговор с едно зареждане, но има и още нещо. Само за 15 минути в режим на зареждане, вашите слушалки могат да ви предоставят възможност да им се насладите в рамките на до 3 часа в режим на слушане на музика и до 2 часа в режим на разговор.

Зарядната кутия от второто поколение може да се използва и със слушалките от първото, както и да бъде закупена самостоятелно. AirPods второ поколение можете да закупите на място в магазини iStyle и или онлайн, като посетите тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.