imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Една интересна Emoji класация на предложенията в iOS 12.1


Ако не сте проследили четвърто събитие на Apple за годината, имаме една добра новина. Заедно с всички нови страхотни продукти, компанията ни запозна и с официалната версия на първата iOS 12 актуализация. Разработката вече може да бъде инсталирана и на вашето съвместимо iOS устройство, а ние ще ви запознаем и с най-предпочитаните емотикони от измежду всички над 70 нови варианта, част от стандарт Unicode 11, които може да откриете в iOS 12.1.

Според последната анкета на Harris Poll, над 70% от потребителите в САЩ изпращат поне по един емотикон или стикер в своето ежедневие, което не може да ни изненада кой знае колко много. Все пак, правилно подбраното малко изображение би могло да изрази изключително точно вашето емоционално състояние. Предложенията стават все по-реалистични, а измежду новите варианти може да срещнете кенгуру, папагал, замръзнало лице, паун и още доста емотикони, но нека разгледаме и най-популярните от тях.

На първо място в интересната класация на Emojipedia се подрежда новото лице на бебе, веднага след него идва ред на Woozy или на емотиконата, която според нас съвсем точно би могла да покаже на ответната страна, че сте празнували до малките часове от денонощието, докато третото място, съвсем очаквано е отредено за лицето, обградено с много сърца, но нека разгледаме и по-интересната част от всички нови предложения.

Лица

Хора

Тяло

Облекло

Играчки

Спорт

Животни

Наука

Домакинство

Храна

Други

Новите предложения са част от стандарт Unicode 11, а всеки потребител вече може да се възползва от тях през iOS, macOS и watchOS, както винаги. Достатъчно е само да обновите своята операционна система с нейната първа основна актуализация и страхотните емотикони ще се появят и на вашето устройство. Повече за версия Mojave на macOS може да разберете, след като посетите тази връзка, а за iOS 12, като натиснете тук.

Източник: Emojipedia

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.