imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Epic Games и завидните приходи на Fortnite за iOS


Ако все още не сте изпробвали The Sims Mobile за iOS, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Възможностите на играта са абсолютно идентични с тези на настолната версия, но ако този вариант ви се струва малко скучен, може да се ориентирате към Fortnite Battle Royale. През първите два месеца от съществуването си, приложението на Epic Games реализира приходи в размер на над 50 милиона долара, докато месец по-късно или към днешна дата, играта може да се похвали със завидните приходи от над 100 милиона долара.

Припомняме ви, че това екшън приключение е точно от тези игри, които ще се възползват максимално от техническите характеристики на вашия съвременен смартфон. Графиката, визуалните и музикалните ефекти са на изключително високо ниво, а вашата задача е съвсем елементарна или поне на пръв поглед. Просто трябва да изградите своя, бихме казали империя, докато се биете в реално време с играчи от цял свят. За целта, се налага не само да събирате точки, но и да подберете правилно играчите, които ще бъдат в отбор заедно с вас.

За да инсталирате мобилната версия на Fortnite, потърсете заглавието на играта в App Store или за по-лесно посетете тази връзка, но преди това трябва да се уверите, че разполагате със свободна памет от около 2 гигабайта и инсталиран iOS 11. Предложението е изцяло безплатно, а както споделиха неговите разработчици в Twitter преди около два месеца, вече може да го стартирате дори и без да разполагате с покана, изпратена от Epic Games или ваш приятел, но има и още нещо.

Играта вече е достъпна за всеки iOS потребител. Вземете своите приятели и скачайте в надпреварата!

В началото на май се появи и четвъртият сезон на Fortnite, който може да стигне и до вас, след като актуализирате играта през App Store. За да се докоснете до новостите, ще трябва да направите покупка през приложението в размер на 21.99 лв., от която явно са се възползвали доста потребители. Според преброяването на Sensor Tower, от появата на новия сезон до днес, Epic Games реализира приходи в размер на около 1 милион долара на дневна база, като общите приходи от появата на играта досега вече надхвърлят 100 милиона долара.

Източник: 9to5mac

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.