imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Няколко интересни видеа за iPhone XR


Ако сте пропуснали събитията около Apple през последните часове, трябва да знаете, че компанията изпрати поканите за своето четвърто технологично мероприятие за годината. Със сигурност на 30 октомври ще се запознаем с нови компютри и с третото поколение iPad Pro, но има и още нещо. Вече всеки от вас може да направи предварителна заявка и за своя нов iPhone XR. Повече за страхотната възможност може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ще ви покажем няколко интересни видеа на устройството, в ръцете на своите щастливи потребители.

Останахме изненадани от името на новия iPhone XR, още повече, че от Apple все още не са споделили какво означава буквата R в него. Характеристиките на смартфона обаче определено грабнаха нашето внимание. Устройството съчетава в себе си почти всички технологии, с които разполагат флагшип моделите Xs и Xs Max – мощен A12 Bionic процесорен чип, безрамков дизайн, TrueDepth камерата с Face ID лицево разпознаване, камера с Portrait Mode и Portrait Lighting и не на последно място – неговата цена е по-ниска.

Разликата, която позволява на устройството да се характеризира като „по-бюджетното“ ново поколение се крие в неговия дисплей. Вместо с OLED, iPhone XR разполага с LCD Liquid Retina екран. Резолюцията е 1792 х 828 пиксела с 326 PPI, а компанията твърди, че това е най-усъвършенстваният LCD дисплей в смартфон досега. Другата основна разлика между iPhone XR и останалите два нови модела е в рамката, която не е изработена от неръждаема стомана, а от алуминий. Степента на водо и прахоустойчивост е IP67 вместо IP68, а камерата е единична, вместо двойна.

Въпреки разликите между iPhone XR и флагшип моделите на Apple, по-бюджетното поколение определено изглежда премиум смартфон, а ние сме сигурни, че неговата скорост и начин на работа няма да ни разочароват. Животът на батерията ще ви позволи да използвате устройството с 1 час и 30 мин. повече от iPhone 8 Plus, но това не е всичко. Не бихме могли да подминем и шестте различни разцветки на корпуса – черен, бял, син, жълт, коралов и (PRODUCT) RED червен.

iPhone XR ще бъде наличен и в три варианта според пространството за съхранение – 64 GB, 128 GB и 256 GB, а за да разберете какво трябва да направите, за да бъдете от първите собственици на премиум устройството на Apple, посетете тази връзка.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.