imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето и първите впечатления от потребителите на HomePod


Преди броени часове разгледахме първите видео тестове на интелигентната тонколона на Apple. Денонощие преди появата на HomePod компанията изпрати по една бройка на няколко медии, за което може да разберете повече, като посетите тази връзка, но вече сме 9 февруари. Първите поръчани HomePod-и вече стигнаха до своите щастливи потребители в рамките на Австралия, а ние ще разгледаме техните определено положителни впечатления.

Оценките идват директно от потребителите на reddit, Twitter и MacRumors, а за да ги съпоставим по един по-отчетлив начин, просто ще ги изброим не в хронологичен, а в тематичен ред. Интелигентната тонколона все още не е пристигнала до потребителите си в рамките на САЩ и Великобритания, които със сигурност ще споделят и своите впечатления от HomePod, но това не е толкова страшно. При всички положения, техните оценки няма да се различават кой знае колко от тези на австралийските потребители, а ние сме в очакване Apple да пусне интелигентната колона на пазара във все повече държави.

Конфигурирането на HomePod чрез iPhone става изключително лесно и бързо.
Настройката чрез моя iPhone стана по невероятно бърз и лесен начин.
HomePod взима информация за моите Apple ID и Apple Music акаунти от свързания iPhone по много бърз и автоматичен начин.

Връзката с Apple TV или пускането на музика от моя Mac чрез AirPlay става по изключително лесен начин.
HomePod работи перфектно не само с моето iOS устройство, но и с настолен или преносим Mac.

Активирането на Siri става мигновено и то без значение на какво разстояние се намирам от HomePod.
Успях да стартирам парче от Apple Music с доста лесна команда до Siri.

Качеството на възпроизвеждане на звук е впечатляващо, което се отнася и за силата.
Аудиото е много добро. Силата и качеството се изненадващи. Аз съм аудиофил, а HomePod определено остави доста положителни впечатления в мен.

Реално погледнато, измежду всички потребителски оценки, които към днешна дата не са кой знае колко много не успяваме да намерим отрицателен отзив. Изцяло новата разработка на Apple изглежда, че се отличава с изключително лесен начин на конфигуриране, управление и кристално чист звук. Повече за HomePod може да разберете, като посетите тази връзка, а ние нямаме търпение да изпробваме устройството на живо, макар и да не знаем точно кога ще се появи и при нас.

Източник: MacRumors

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.