imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето и всички нови iPad Pro фонови изображения за iOS


Ако все още не сте обърнали внимание, всяка нова версия на macOS, iOS или пък на някой нов продукт на Apple има характерно за нея фоново изображение, като наложената практика не подминава по никакъв начин и третото поколение iPad Pro, което беше представени само предни няколко дни по време не четвъртото технологично събитие на компанията за годината. Повече за страхотните промени, с които се отличава разработката може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние се отправяме към свързаните с таблета фонови изображения.

Размерите на екрана на третото поколение iPad Pro са два – 11 и 12.9 инча. И двата варианта са с разпънат във всеки край Liquid Retina дисплей, точно с какъвто може да се похвали и iPhone XR. Външните размери на 11 инчовата разработка са идентични с тези на 10.5 инчовото iPad Pro поколение, но с по-голям диагонал на екрана, докато 12.9 инчовият таблет се отличава с по-малки външни размери от своя предшественик, при идентичен диагонал на екрана, но има и още нещо. Моделите се отличават със страхотна извивка във всеки ъгъл на екрана, която следва тази на корпуса, широка цветова гама, True Tone и антирефлексно покритие.

Таблетите се задвижват от най-мощния 8-ядрен процесорен чип, който някога е поставян в iPad. Вероятно се досещате, че говорим за A12X Bionic. Четири performance ядра в комбинация с отново четирите efficiency, позволяват до 35% по-висока скорост на процесора в single-core режим, но и видео ускорителят не остава на заден план. Тук имаме завидните седем ядра, които позволяват на новия iPad Pro да се похвали с двойно по-висока графична производителност, докато AR графиките вече са с качество на гейм конзола. По време на презентацията, третото поколение беше сравнено с Xbox One S, но нека разгледаме и новите фонови изображения.

За да свалите някое от новите iPad Pro фонови изображения и на вашето устройство, просто докоснете върху избрания вариант, за да се отвори в пълен размер, задръжте с пръст върху него, след това изберете Save Image и сте готови. Предложението ще попадне измежду всички ваши снимки в Camera, а за да го зададете като фоново през iOS, трябвя да преминете през няколко лесни стъпки. Отворете Settigns, след това раздел Wallpaper, докоснете върху Choose a New Wallpaper, изберете новото фоново изображение през Camera Roll, докоснете върху Set и сте готови. Разбира се, можете и да отворите желаното изображение и директно да го зададете като фоново.

Мощните таблети ще бъдат налични в два цвята: сребърен и астро-сив. Съвсем стандартно, ще може да избирате между Wi-Fi и Wi-Fi + Cellular вариант, както и от предложения с вградена памет от 64GB, 256GB, 512GB и 1TB. Единствено остава да разберем какви ще са официалните цени на новото iPad Pro поколение за България. За целта, следете imagazin.bg, istyle.bg и фейсбук страницата ни, за да бъдете сред първите, които ще ги научите.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.