imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето как Apple се опитва да спечели нови Apple Music потребители


Музикалната услуга на Apple набира все по-голяма популярност и това не може да ни изненада по никакъв начин. Все пак удобството да имате достъп до над 45 милиона висококачествени музикални предложения на всяко Apple устройство, с което разполагате, не е за подценяване. Разбира се, всеки потребител може да се докосне и до предварително създадени плейлисти, както и да генерира свои, а ние ще ви запознаем с една изцяло нова и доста интересна промоционална кампания на музикалната услуга.

Към март Apple Music достигна до над 38 милиона потребители на платен абонамент, месец по-късно до над 40 милиона, докато към днешна дата те се равняват на завидните над 50 милиона. Клиентите на стрийминг платформата се намират в рамките на 115 държави. Spotify може да се похвали със 75 милиона на платен абонамент от общо 170 милиона потребителя.

Ако се намирате извън нашата държава и използвате услугите на verizon, трябва да знаете, че всеки от вас разполага с право и на шест месечен безплатен пробен Apple Music период. Единственото условие, на което трябва да отговаряте е да сте сключили договор с телекомуникационната компания за неограничен достъп до някоя от предлаганите услуги. След изтичане на промоционалната програма, може да продължите да използвате Apple Music на стандартен абонамент или да се откажете, а ние ви припомняме, че студентите от Европа разполагат с възможност да се присъединят към Apple Music на преференциални условия.

До стандартния абонаментен план от 8.99 лв. на месец и този, чрез който може да споделите Apple Music с вашето семейство за 13.99 лв. на месец, вече се подрежда и една сравнително нова възможност или поне за европейските потребители. Студентските преференциални условия са достъпни в 82 държави по цял свят, включително и в нашата, а за да се възползвате от тях, трябва да сте регистрирани в системата на UNiDAYS.

Срещу сумата от 4.49 лв. на месечна база всеки студент може да получи пълен достъп до съдържанието на Apple Music, което към днешна дата включва над 45 милиона музикални предложения и доста предавания, част от които в реално време. Ако използвате повече продукти на Apple, като iPhone, iPad, настолен или преносим Mac, които са стартирани с един Apple ID акаунт, вашият нов абонамент ще бъде достъпен от всяко устройство, без значение къде го използвате. Достатъчно е да разполагате с интернет връзка, но има и едно малко условие.

За да сключите Apple Music абонамент, трябва да въведете данните на своята кредитна или дебитна карта, като абонаментът ще се подновява по автоматичен начин в началото на всеки месец, а при положение, че искате да се възползвате от безплатния пробен период от три месеца, това може да стане без никакъв проблем.

За целта отворете приложението, след това изберете подходящ абонаментен план и сте готови. Системата отново ще поиска да регистрирате разплащателен метод, като в рамките на тестовия период, няма да се налага да заплащате никаква сума, независимо колко често използвате Apple Music. Ако не желаете след изтичане на безплатния тестов период да преминете автоматично към платен абонамент, трябва просто да изключите тази опция от настройките.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.