imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как да изпратите снимка през Messages в iOS 12


Ако вече сте инсталирали iOS 12 вероятно знаете, че разработката може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения. Новата система вече има своята първа поправка. За да разберете повече за нея посетете тази връзка, а ние ще ви покажем как да изпратите снимка през заложеното приложение Messages в последната версия на мобилната операционна система на Apple.

Допускаме, че все още използвате iOS 11, като причината за това е защото не знаете дали новата версия е съвместима и с вашия iPhone или iPad. Няма от какво да се притеснявате. iOS 12 може да работи с всички устройства, които покрива и предишната версия. Реално погледнато, официалната версия на предложението се отличава със съвсем малък набор от грешки, които с нейната първа поправка остават в миналото:

  • Отстранява грешка, при която някои iPhone Xs устройства не преминават в режим на зареждане при заключен екран (при жично зареждане на батерията).
  • Поправка на грешка, при която iPhone Xs се опитва да изгради връзка с 2.4 GHz Wi-Fi мрежа, вместо с 5 GHz такава.
  • Стандартният „.?123“ бутон във виртуалната iPad клавиатура се връща на своята предишна позиция.
  • Поправка на малка грешка, при която субтитрите не се появяват през някои видео приложения.
  • Вграденият Bluetooth модул вече работи без никакво прекъсване.

Заедно с всички поправки на грешки, iOS 12.0.1 подобрява и защитата на вашето устройство, но нека видим и по какъв начин всеки от вас може да изпрати снимка през заложеното Messages приложение в системата. Ако снимката все още не е направена, просто трябва да докоснете върху иконата с камера, която се намира в долната лява част на екрана, но за разлика от предишната версия, пред вас ще се зареди приложението Camera в пълен размер, което означава само едно. Няма да можете да изпратите вече направена снимка през неговата долна част, както беше във всяка предишна версия на iOS, но това не трябва да ви притеснява.

За да изпратите вече направена снимка през Messages в новата версия на iOS, отворете заложеното приложение, докоснете върху иконата на Messages App Store, която се намира от дясната страна на камерата и изберете приложението Photos в отворената лента от долната страна на екрана. Остава само да маркирате някоя от вашите вече направени снимки и да я изпратите на ответната страна по стандартен начин. Стъпките, които трябва да предприемете са съвсем лесни за изпълнение, а за да разберете повече за промените, с които може да се похвали iOS 12, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.