imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето какво знаем за iPhone X


Последната тестова версия на iOS 11 ни разкри една доста сериозна част от техническите характеристики на iPhone X и то само няколко дни преди представянето на смартфона от най-висок клас, а на нас не ни остава нищо друго, освен да съберем всичко, което знаем за празничното поколение в едно, броени часове преди неговата поява.

В началото на юни Apple представи първата бета на iOS 11 по време на WWDC, която реално погледнато разкри всички основни промени в системата, без тази част от тях, която оказва отражение върху разпънатия 5.8 инчов OLED екран в iPhone X. Изцяло премахнатият Home бутон и иновативната 3D лазарна технология изискват промяна и в операционната система, която се появи с последната тестова версия на разработката, но нека видим и останалите характеристики, с които се отличава празничното поколение.

Очакваният след броени часове  iPhone X се отличава с 6-ядрен процесорен чип A11, който подобно на актуалното седмо поколение, разделя своите ядра на две. Четири от тях са с по-ниска производителност или така наречения режим Mistral, а две от тях са запазени за операции с висока производителност или Monsson. Оперативната памет в поколение осем ще се равнява на 2 гигабайта, докато във вариант Plus и iPhone X ще бъде с капацитет от 3 гигабайта.

Всяко от очакваните поколения ще разполага с възможност за безжично зареждане на батерията чрез допълнителен аксесоар, както и с вариант да се насладите на анимирани триизмерни емотикони, за разлика от изцяло новата Face ID технология, която оказва влияние единствено върху 5.8 инчовата OLED разработка. Устройството ще може да разпознае вашето лице по един изключително бърз и точен начин, за което свидетелства и приложената снимка от последната бета на iOS 11:

С всички очаквани продукти на Apple и нови операционни системи ще се запознаем днес в 20:00 ч. наше време, когато ще стартира най-значимото събитие на компанията за годината в Steve Jobs Theater. Можете да го проследите на живо от този линк, а ние отново няма да пропуснем да ви запознаем с най-интересните събития още докато се случват, с нашия коментар в реално време.

Източник: 9to5mac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.