imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето кога ще стартира и къде ще се проведе WWDC 2019


По всичко изглежда, че тази година разбираме малко по-късно за точните дати, между които ще се проведе организираната от Apple ежегодна Световна конференция на разработчиците, но това не е от толкова голямо значение. Компанията вече разкри кога ще вдигне завесите. Мястото е McEnery Convention Center в Сан Хосе, а датата, на която ще стартира технологичното мероприятие е 3 юни.

Значимата конференция ще продължи пет дни или до седмото число на юни, а за да посетите WWDC 2019, трябва да сте част от програмата на Apple за разработчици. Стойността на билета се равнява на 1599 долара, подобно на последните няколко години. Записването за участие може да стане от този момент до 20 март, но има и една малка особеност. Не трябва да забравяме, че както през последните години, така и през тази, компанията предвижда доста безплатни билети за студенти и свързани с Apple организации.

По време на WWDC 2019 ще се запознаем с първите тестови варианти на очакваните нови операционни системи на компанията, като iOS 13, macOS 10.15, както и с тези на tvOS и watchOS. Официалното откриване през последните няколко години се отличава и с представянето на други разработки, като iCloud през 2011-та, първия MacBook Pro с Retina екран през 2012-та и предпоследното iPad Pro поколение през 2017 година, а ние имаме една добра новина. Според повечето източници, по време на мероприятието ще се запознаем и с прогнозираните iPad и iPad mini поколения с разпънат екран и вградена TrueDepth камера.

Организираното от Apple технологично мероприятие ще събере някъде около 5 000 разработчици и 1000 инженери на едно място, но дори и да не сте измежду присъстващите, винаги може да проследите WWDC в реално време, чрез специално разработеното за целта iOS приложение или онлайн. Ние, разбира се, отново ще ви запознаем с най-интересните новини от събитието, още докато се случват.

Източник: Apple

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.