imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето кои Smart TV брандове ще са съвместими с вашия iPhone


Партньорството между Apple и Samsung вече е факт. Съвсем скоро всеки от вас ще може да стартира някое от качените в iTunes видео предложения директно и от своя Samsung смарт телевизор, както и да визуализира съдържание от своето iOS устройство на широкия екран чрез полезната AirPlay 2 връзка, а ние имаме още една добра новина. Точно както очаквахме, промяната няма да подмине и останалите лидери в производството на смарт телевизори, за което свидетелства и стартиращото днес Consumer Electronics Show 2019 в Лас Вегас.

Достатъчно е само да изчакате до появата на съвместим с Apple телевизор на Samsung, след това да го потърсите в AirPlay устройствата, примерно през вашия iPhone и сте готови. Екранът на вашето мобилно устройство ще се появи на съответния телевизор мигновено и не само. Всеки потребител ще може да стартира и някое друго музикално парче през своето iOS устройство директно на широкия екран и най-важното – в пакета от смарт приложения на телевизора ще откриете и iTunes, който всеки от вас ще може да управлява чрез своя iPhone, включително и чрез гласова Siri команда, но това не е всичко. До корейския производител се подреждат още няколко технологични гиганта:

  • Очакваните по-късно тази година 4K и 8K смарт телевизори на Sony.
  • Очакваните смарт телевизори по-късно тази година на LG.

Партньорството в така наречената Smart TV категорията между Apple и производителите на телевизори вероятно ще се хареса на огромна част от потребитлите, а ние имаме още една добра новина. За разлика от Samsung, очакваните разработки на Sony или LG ще бъдат съвместимите и с HomeKit, а според нас това е само началото. Вероятно скоро към голямото семейство на Apple ще се присъединят още доста производители на смарт телевизори, а ние няма да пропуснем да ви запознаем с всички съвместими предложения.

Припомняме ви, че във филмовата галерия на iTunes може да откриете доста широк набор от предложения, включително и заглавия, които до съвсем скоро са били в списъците на кината. За да стартирате избран филм, трябва да го закупите или пък да го наемете, като цената и при двата варианта е индивидуална. В повечето случаи наем на ново предложение се равнява на около 6.00 лв., но има и още нещо. Всички предложения са с изключително високо качество, не трябва да чакате тяхното сваляне за да ги стартирате, а голяма част от заглавията се отличават и с официални субтитри на български език.

Източник: MacRumors

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.