imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Facebook тества опция, която скрива вашите постове от бившето гадже


Facebook обявиха, че скоро ще пуснат нова функция на мобилното си приложение, позволяваща да скриете вашата активност в социалната мрежа от бившето си гадже.

Новите функционалности на мобилния app ще ви дадат възможност, когато промените статуса си от “обвързан” на “single”, да скриете вашите постове от бившия си партньор и да не виждате неговата или нейната активност. Освен това, ще можете да заличите онлайн следите от вашата връзка, така че вашите приятели да не виждат общите снимки с бившето гадже.

twophonesНовата функция ще бъде озаглавена “Take a break” (Вземи си почивка) и ще ви предлага няколко възможни опции, след като сте скъсали с партньора си. Така ще можете да виждате по-малко бившето си гадже в интернет, както и то вас, без да се налага да го unfriend-вате или блокирате. inphone_seelessКаквито и параметри да зададете, вашият бивш партньор няма да разбере за това. Можете да ограничите снимките, видеата или промените в статуса, които бившият ви партньор ще вижда.

inphone_limitЩе можете също да зададете кой да вижда вашите предишни постове с бившето гадже и да се untag-нете от общите снимки.

changepastpostsОт Facebook обявиха, че ще започнат да тестват тези нови инструменти на мобилното си приложение в САЩ и ще очакват отзивите за тях. От компанията допълниха, че се надяват, че новите функционалности ще помогнат на хората да слагат по-лесно, по-безболезнено и по-удобно край на своите връзки във Facebook. Ние приветстваме усилията на Facebook в тази насока. Все пак обаче, ако сте решили твърдо да шпионирате бившия си партньор, едва ли има какво да ви спре в най-големия световен клюкарник.

Източник: Facebook, 9to5Mac

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.