imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Facebook Messenger добавя видео разговори


Facebook Messenger отправя предизвикателство към Skype, добавяйки опцията за видео разговори към своето мобилно приложение. Функцията работи по Wi-Fi и LTE и е напълно безплатна.

Иконката с видео камерата, която ще можете да видите в чатовете или до контактите си, ще служи за започване на видео разговор, а по време на самия видео чат ще имате опция да превключвате между предната и задната камера на вашето устройство.Facebook-Messenger-video-1

Стан Чудунски, директор на Messenger, твърди, че разработчиците от Facebook, ангажирани с проекта, са се постарали видео разговорите да могат да се осъществяват дори и когато качеството на мрежата не е толкова добро.

С Messenger вече можете да се обаждате на приятели и роднини по света. Разговорите с видео ще увеличат възможностите за комуникация в реално време на приложението, позволявайки на повече от 600 милиона потребителя, ползващи Messenger всеки месец, да бъдат във връзка един с друг, независимо къде се намират. Услугата е бърза, надеждна и висококачествена.

– добавя Чудунски.Facebook-Messenger-video-2

Чрез видео разговорите в Messenger ще можете да се свързвате с приятели, дори и ако един от вас ползва iOS устройство, а другият Android такова.

Новата функция вече е налична в Белгия, Канада, Хърватска, Дания, Франция, Гърция, Ирландия, Лаос, Литва, Мексико, Нигерия, Норвегия, Оман, Полша, Португалия, Великобритания, САЩ и Уругвай. Както виждаме, България не е в този списък, но от Facebook уверяват, че в близките месеци ще увеличт броя на регионите, където опцията ще бъде налична.

Източник: Facebook

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.