imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Facebook Messenger вече предлага 3D Touch при iPhone 6s


Широко разпространеното приложение е разработено от екипа на Facebook преди толкова време, че вече имаме чувството, че то е една неразделна част от нашето ежедневие. При положение, че разполагате с Facebook профил, разбира се.

Facebook Messenger предлага един от най-популярните app-ове за размяна на кратки съобщения в днешно време. Разработчиците на социалното приложение постоянно усъвършенстват неговите възможности, като и добавят нови функции, благодарение на които приложението винаги е в състояние да се представи в една “модерна” светлина, отговаряща на най-новите хардуерни въведения.

Facebook_Messenger_79-582x401-1Още с появата на страхотната 3D Touch функция, разработчиците от Facebook започнаха подготовката на широкоразпространеното приложение за интеграция с удобната възможност, която въпреки, че отне малко повече време, днес вече е достъпна за всички потребители на iPhone 6s.

Facebook Messenger вече е в състояние да се възползва от чувствителния на натиск екран, с който разполага iPhone 6s – обновление на приложението, което беше съвсем логично, още повече, като вземем предвид, че вероятно все повече мобилни устройства, като очакваното 7-мо поколение iPhone, ще разполагат с удобната 3D Touch функция.

3D-Touch-1Подобно на много други приложения, които поддържат чувствителната на натиск функция, Messenger ще предложи по-бърз и лесен вариант за достъп до всяка една функция или меню и не на последно място, вече ще разполагате с възможност за бърз преглед на вашите съобщения, без да се налага да ги отваряте.

Актуализацията на приложението е версия 79.0, а за да се насладите на удобната новост обновете приложението на вашето iPhone 6s устройство по стандартен начин, или посетете следната връзка, като натиснете тук.

Източник: theverge

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.