imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новата Facebook страница на безплатния радио канал Beats 1


Добре познатата услуга Apple Music е в състояние да ви предложи множество музикални канали, като всеки един от тях се генерира в реално време от компютърни алгоритми. За да се възползвате от свежата услуга, просто трябва да изберете предпочитан стил и разбира се да се абонирате по стандартен начин, като в повечето случаи трябва да заплатите и съответна такса (след изтичането на тримесечния безплатен пробен период).

Измежду всички предложения, разполагате с възможност да се насладите и на една радио станция, която определено отхвърля компютърната организация на музикалните списъци. Студиото на Beats 1 може да ви предложи програма в реално време и, разбира се, свежото присъствие на известни личности от света на музикалната сцена. Още едно предимство на радио Beats 1 е, че станцията е напълно безплатна и можете да я слушате дори и ако нямате абонамент за Apple Music.

Screen Shot 2016-10-23 at 11.58.55 AM

Тонизиращата станция се ръководи от Zane Lowe, а вие можете да я намерите в секцията Radio на Music приложението на вашето iOS устройство или в iTunes на компютъра ви.

Само преди няколко дни, каналът публикува и своята нова Facebook страница, а тя определено се подрежда до тази на Apple Music, която може да се похвали с над два милиона харесвания. Beats 1 в социалната мрежа вече разполага с над 5000 харесвания, а първата публикация показва какво се случва в студиото на свежото радио, за което може да разберете повече, като натиснете тук.

Screen Shot 2016-10-23 at 11.59.32 AM

Вероятно страхотната станция тепърва ще се разраства, като към последната маркетингова стратегия може да прибавим и създадения специално за целта Twitter акаунт, който вече разполага с почти половин милион последователи.

За да се присъедините към голямото Beats 1 семейство, просто потърсете музикалния канал в Apple Music по стандартен начин, а с новата фейсбук страница, която няма да пропусне да ви представи любопитни подробности от света на музикалния бизнес, може да се запознаете, като натиснете тук.

iPhone 8 buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.