imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новата Facebook страница на безплатния радио канал Beats 1


Добре познатата услуга Apple Music е в състояние да ви предложи множество музикални канали, като всеки един от тях се генерира в реално време от компютърни алгоритми. За да се възползвате от свежата услуга, просто трябва да изберете предпочитан стил и разбира се да се абонирате по стандартен начин, като в повечето случаи трябва да заплатите и съответна такса (след изтичането на тримесечния безплатен пробен период).

Измежду всички предложения, разполагате с възможност да се насладите и на една радио станция, която определено отхвърля компютърната организация на музикалните списъци. Студиото на Beats 1 може да ви предложи програма в реално време и, разбира се, свежото присъствие на известни личности от света на музикалната сцена. Още едно предимство на радио Beats 1 е, че станцията е напълно безплатна и можете да я слушате дори и ако нямате абонамент за Apple Music.

Screen Shot 2016-10-23 at 11.58.55 AM

Тонизиращата станция се ръководи от Zane Lowe, а вие можете да я намерите в секцията Radio на Music приложението на вашето iOS устройство или в iTunes на компютъра ви.

Само преди няколко дни, каналът публикува и своята нова Facebook страница, а тя определено се подрежда до тази на Apple Music, която може да се похвали с над два милиона харесвания. Beats 1 в социалната мрежа вече разполага с над 5000 харесвания, а първата публикация показва какво се случва в студиото на свежото радио, за което може да разберете повече, като натиснете тук.

Screen Shot 2016-10-23 at 11.59.32 AM

Вероятно страхотната станция тепърва ще се разраства, като към последната маркетингова стратегия може да прибавим и създадения специално за целта Twitter акаунт, който вече разполага с почти половин милион последователи.

За да се присъедините към голямото Beats 1 семейство, просто потърсете музикалния канал в Apple Music по стандартен начин, а с новата фейсбук страница, която няма да пропусне да ви представи любопитни подробности от света на музикалния бизнес, може да се запознаете, като натиснете тук.

buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.