imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Facebook вече тества своето Lite приложение за iOS


Ако прекарвате прекалено много време в рамките на настолната или мобилна версия на Facebook, вероятно това скоро ще се промени. Разработчиците на социалната мрежа подготвят своята изцяло нова Your Time on Facebook функция, за което свидетелства и следващата версия на приложението. Просто трябва да изчакате до появата на неговата официална версия, след това да го актуализирате през раздел Updates в App Store. Разбира се, ако сте инсталирали iOS 12, можете да се доверите и на статистиката в Screen Time секцията в Settings.

Темата за дигиталното здраве на потребителите става все по-актуална. Вероятно и на вас често ви се случва да отделяте излишно време в преглед на някоя от любимите ви социални мрежи, което съвсем скоро може да остане в миналото. Може би сте се запознали с You’re all caught up функцията в Instagram, за която сме писали преди време. Тя ви известява, че вече сте прегледали всички публикации на вашите приятели и че нямате повече работа в рамките на разработката, каквато е и задачата на очакваната Your Time on Facebook възможност, но нека разгледаме и последната промяна в рамките на социалната мрежа.

Съвсем скоро всеки от вас ще може да се възползва и от новото Facebook Lite приложение, което реално погледнато е ново единствено за потребителите на iOS устройства. Значително по-оптимизираната разработка съществува за Android от сравнително далечната 2015 година, но това не е от толкова голямо значение. Lite предложението не само може да се похвали със своите доста по-малки инсталационни размери, но и с по-оптимизиран начин на работа, спрямо стандартното приложение и не само. Разработката изразходва значително по-малко ресурси и енергия на вградената батерия.

Разработчиците от Facebook все още не са споделили за точната дата, на която ще може да се запознаем с официалната версия на Lite приложението, но едно е сигурно. То вече е в процес на разработка, а ние няма да пропуснем да ви споделим, когато неговата официална версия се появи в App Store за iOS.

Източник: 9to5mac

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.