imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Filmr: великолепен вариант за създаване на видеа през iOS


Развитието на мобилните технологии засили и една до скоро не толкова популярна категория от приложения за iOS. Към днешна дата App Store може да се похвали с доста широк набор от варианти за редактиране на вашите снимки и видеа. Макар и по-различно, предложението на Stei App отново попада в категория Photo & Video, а според нас това е един страхотен вариант да създадете компилация от снимки и клипове, с която да впечатлите вашите приятели или пък просто да я добавите към своята колекция.

Без никакво съмнение, Filmr може да се превърне и във вашето любимо приложение за iOS и то за отрицателен период от време. Достатъчно е само да инсталирате разработката и да се отдадете на малък творчески процес. Всеки от вас може да избере неограничен брой снимки и видео клипове от Camera Roll и да ги подреди в едно страхотно видео, но точно тук идва и най-интересната част. Разполагате с възможност да определите продължителността на всеки елемент по индивидуален начин, да промените скоростта на възпроизвеждане на приложените кадри или пък да завъртите някоя снимка с надолу главата.

Приложението е изключително интуитивно и лесно за употреба, но не трябва да забравяте, че към вашия впечатляващ проект може да добавите и музикален фон. Просто докоснете върху Music, потърсете любимо парче и сте готови. Можете да закупите желаното парче през iTunes, да вземете по безплатен начин само 30 секунди от неговата продължителност или да използвате своята лична колекция от музикални предложения.

За да инсталирате Filmr се налага да разполагате с около 40 мегабайта свободна памет и версия на iOS поне 9. Остава само да потърсите заглавието в App Store или да посетите тази връзка и да стартирате процеса. Приложението е напълно безплатно и най-важното – разработчиците не са предвидили никакви реклами, които да ви попречат да се насладите на неговата работа.

Източник: iTunes

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.